« 12 tips om succesvol te ondernemen | Hoofdmenu | Extra resultaten door klantinzicht »

6-3-08

Reacties

Maxitor

Heldere uiteenzetting kan er wat mee

dave

Mooi artikel en mijn persoonlijke ervaring is dat er op de homepagina eigenlijk zeer weinig tekst nodig is voor een bezoeker (liefst wel iets voor de zoekmachines), maar dat bullet points en vooral het VISUELE een zeer grote rol spelen boven de fold van de pagina.

De 'sfeer' die een site uitstraalt moet gepaard gaan met datgene waar de bezoeker op zoek naar is...

Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een badkamer, dan verwacht je eigenlijk lichte kleuren met veel blauw/wit...als je op een site terechtkomt met veel donkere, zwarte kleuren zal je minder geneigd zijn om even verder te kijken.

Wat vele ondernemers vergeten is dat ze een oplossing voor een probleem moeten 'verkopen' en niet het product zelf.

Dave

Marco Bouman

Hallo Dave,

Bedankt voor je enthousiaste reactie. Het draait zeker bij een effectieve homepage om de uitstraling die je neerzet. En beelden, kleuren en format zijn hier heel essentieel bij, naast de juiste teksten.

En inderdaad het draait niet om het product / dienst zelf, maar om de voordelen die oplossing bieden.

Hartelijke groet,
Marco Bouman

Marit

Beste Marco,

Tip 12 zou kunnen zijn: zorg voor een foutloze spelling in je tekst. :) Zo komt je site professioneler over. Ik check graag je gehele website op spelfouten.

Groet,


Marit

Erwin de Roo

Beste Marco,

Je hebt een heleboel waardevolle informatie samengebracht op je site. De focus ligt nog sterk op het gebruik van eigen sites, maar er vindt ook een verschuiving plaats naar het gebruik van communitysites. Kun je daar in een volgende bijdrage op ingaan?

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

GRATIS NIEUWSBRIEF

  • Abonneren op onze nieuwsbrief

    Voornaam
    Achternaam
    Email adres

SUCCESVOL ONLINE ONDERNEMEN

  • SUCCESVOL ONLINE ONDERNEMEN is de weblog van Online-Marketingmachine. Zij begeleiden met veel plezier ondernemers en managers bij het realiseren van online groei.

Specialist in professionele webshops

RSS