« 14 inspirerende artikelen op de 9e Online Marketing Blog kermis | Hoofdmenu | 5 tips voor overtuigend marketingmateriaal »

30-7-08

Reacties

Sint Smeding

Hallo Marco,

Goed artikel! Inderdaad is het beter om jezelf als identiteit aan te meten dat je specialist op een bepaald stukje van de markt bent, dan na te doen wat anderen ook al doen en maar te hopen dat dat goed zal uitpakken.

Natuurlijk kun je wel verschillende dingen doen, maar profileer deze dingen dan heel duidelijk naar buiten toe en geef duidelijk aan waarom je juist die activiteiten gekozen hebt, wat het voordeel is om die verschillende zaken bij jouw bedrijf onder te brengen. Maar vraag je continu af of je dat brede diensten- of productenportfolio aan kan, of je wel de kwaliteit kunt geven die je graag wilt bieden.

Mijn tip is dan ook: doe dingen omdat je ze wilt, niet alleen omdat je ze zou kunnen.

Marco Bouman

Hey Sint,

Bedankt voor je leuke reactie. Wat inderdaad heel erg belangrijk is bij het bewust kiezen van een succesvolle focus is dat je kiest voor die activiteiten die je passie raken. Kiezen voor willen in plaats van voor moeten.

Hartelijke groet,
Marco Bouman

Ingeborg van Meggelen

marco

om je focus voor jezelf makkelijker te pakken te krijgen kun je een t shirt of overhemd in de kleur geel gaan dragen. Je krijgt er ook meer zelfvertrouwen door.

dat helpt echt, voor jezelf maar ook voor je omgeving als je bv een presentatie moet doen. probeer het uit en laat me je bevindingen weten..

groetjes Ingeborg

Jordans Sneakers

Don't aim for success if you want it; just do what you love and believe in, and it will come naturally.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

GRATIS NIEUWSBRIEF

  • Abonneren op onze nieuwsbrief

    Voornaam
    Achternaam
    Email adres

SUCCESVOL ONLINE ONDERNEMEN

  • SUCCESVOL ONLINE ONDERNEMEN is de weblog van Online-Marketingmachine. Zij begeleiden met veel plezier ondernemers en managers bij het realiseren van online groei.

Specialist in professionele webshops

RSS